Riipisen Poropasta / Hirvipasta 400g säilykkeestä

Riipisen Poropasta / Hirvipasta 400g säilykkeestä
By Burgerimiehet Akseli Herlevi & Ossi Lahtinen
Ainekset
1 prk Riipisen Porosäilykelihaa
600 g spagettia
50 g voita
1 sitruuna
2 dl parmesanjuusto raastettuna
Suolaa ja pippuria
Resepti
Keitä pastat suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä Al denteksi. Lämmitä voi pannulla ja lisää kuorimaveitsellä leikatut sitruunankuoret mukaan, sekä lusikoi poronlihasta palluroita pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla sekä lisää joukkoon puristettu sitruunan mehu. Poista pannulta sitruunankuoret, lisää joukkoon keitetty pasta ja hieman pastan keitinlientä. Lisää lopuksi raastettua parmesanjuusto ja sekoita hyvin. Maista ja mausta vielä tarvittaessa suolalla ja pippurilla.